Elk jaar in juni, wanneer de zomer intreedt en de haring in optima forma is, vindt het grootste netwerkevenement van de Brabantse Kempen plaats: de ARMADAS – VICK HaringParty. Hét B2B netwerkfestijn dat ondernemers en politici in deze regio niet mogen missen!

Vrije toegang voor alle kempische ondernemers, meld je hier aan.
Samen met je partner en relaties in ontspannen sfeer andere ondernemers en politici ontmoeten onder het motto: ’Waar goede mensen elkaar ontmoeten, ontstaan mooie dingen’. In de tuin van Restaurant Crijns in Bladel liggen de maatjesharingen rijkelijk voorradig voor je klaar, keurig in het gelid. Maar… we laten de vissen niet alleen, want voor wie helemaal niets geeft om vis, zijn er talrijke andere hapjes en losse snacks met kaas en vlees.

De HaringParty is bijna de laatste VICK mogelijkheid voor de zomer om te netwerken, bij te praten en je op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen in de Brabantse Kempen. Want dát is de ARMADAS – VICK HaringParty vooral: een plek om onverplicht en zonder al dan niet geheime agenda’s met elkaar van gedachten te wisselen. Met een goed glas wijn in de hand en aangename spijzen gaat dat voortreffelijk.
Uiteraard is er ‘toepasselijke’ muziek geregeld!

Kijk voor meer info: https://www.vick.nl/vick-haringparty/